Podcast

Nyheter

Alle saker

Utvalgt saker

Funny businesswoman going to work outdoor

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Les mer
Colleagues in industrial office building working at desk

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Les mer
salgshuset logo

Vinn vinn situasjon!

Christoffer Moe er daglig leder i Salgshuset. Han har lang erfaring med å utdanne selgere til å bli fullverdige møtebookere, som kan ta oppdrag for store selskap. Selskapet hans vokser i rekordfart, og nå tar de i bruk plattformen Yesboss for å øke aktiviteten enda mer. ” Vinn vinn situasjon!”

Les mer
SALGS-MANUAL-PNG

Salgsmanual på 1-2-3

En godt balansert salgsmanual kan være et godt verktøy for suksessfulle forhandlinger. Vi vil derfor komme med noen tips som kan styrke selgers prestasjon, og tydeliggjøre selgers arbeidsoppgaver og prosess.

Les mer

Podcast

Alle saker

Copy-of-Investor-Pitchdeck-Yesboss-2023
Nyhet

Hvordan kan AI påvirke salg?

Ai har blitt et viktig fokus både i bedriftsmarkedet, for studenter og generelt i det private liv. AI, eller kunstig intelligens, er en teknologi som gjør det mulig for datamaskiner å utføre oppgaver som normalt krever menneskelig intelligens, som for eksempel læring, resonnement og problemløsning.

Artboard 1_1Claus
Nyhet

De største utfordringene med salg

Prosjektleder Claus, har bygget opp en bred kompetanse innen telekom og salgsledelse. Nå jobber han gjennom et prosjekt på Yesboss. Her forteller Claus om de største utfordringene med salg.

Salesman shaking hands with doctor
Kunnskapsarbeider

Hva kjennetegner Norges beste selger?

Norge er kjent for mange ting: vakker natur, et av verdens beste land å bo i, og ikke minst, skiløpere i verdensklasse. Men hva er det som kjennetegner Norges beste selger? Her kommer noen kjennetegn vi mener gjør dem til Norges beste!

Hand shake at business meeting agreement sales
Oppdragsgiver

Hvordan få en dyktig selger på Yesboss

Som ny på plattformen kan det være vanskelig å vite eksakt hva man er på utkikk etter hos en selger, eller hva som er et akseptabelt tilbud for å få en dyktig selger til ditt prosjekt.

Artboard 1_31B2B fremtid
Nyhet

Vår fremtid med B2B salg

Det er på tide å bytte fokuset fra å overleve til å blomstre i B2B bransjen. Lenge har det vært stor fokus på å overleve, og for svært mange medførte pandemien en tyngde på det norske næringsliv. Endringer og tilpasninger krever mye for store bedrifter, men etter ny etterspørsel og annet behov i markedet er det på tide å snu seg rundt og ta i mot løsninger som er tilstrekkelige og enkle for å få fart på salget.

didriks1 2
featured

Yesboss som rekrutteringsplattform til din bedrift!

Visste du at din bedrift kan ansette en frilanser dere finner på Yesboss plattformen i en fast stilling? Sagt på en annen måte; Du kan “kjøpe” kandidaten ut kontrakten med Yesboss til en mye billigere pris enn et vanlig rekrutteringsbyrå.

Happy and cheerful Asian businessman dancing near the office rejoices in victory and success
Kunnskapsarbeider

Vil du jobbe for Norges beste online treningstilbud?

Vi er stolte av å presentere en av oppdragsgiverene på plattformen vår, som vi mener tilbyr et svært ettertraktet og spennende produkt. Dersom du er interessert i sport og brenner for treningsglede, er kanskje dette er noe for deg?

Yellow and Blue Simple Business Tips & Trick Youtube Thumbnail (6)
Kunnskapsarbeider

Prosjekt med mange muligheter

Er du på utkikk etter nye muligheter? Nye markeder å jobbe med salg? Eller søker større utfordringer som selger? Da bør du rette oppmerksomheten denne

Få fart på salget, registrer deg i dag!

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.