SALGS-MANUAL-PNG
Oppdragsgiver

Salgsmanual på 1-2-3

En godt balansert salgsmanual kan være et godt verktøy for suksessfulle forhandlinger. Vi vil derfor komme med noen tips som kan styrke selgers prestasjon, og tydeliggjøre selgers arbeidsoppgaver og prosess.

SALG-illustrasjon
Nyhet

Vi ser etter frilans-selgere

Vi opplever stor pågang av salgsrelaterte oppdrag på plattformen vår. I den forbindelse er vi på utkikk etter flere frilans-selgere eller personer med nettverk, som er ivrige etter nye salgsoppdrag.

Successful-Enterpreneur2
Nyhet

Yesboss – slik funker det

Yesboss er en digital plattform som matcher oppdragsgivere og frilansere. Vi er opptatt av at løsningen skal gjøre det enkelt, trygt og effektivt å finne

Alle saker

BILDE-FOR-BLOGG-
Nyhet

Vi matcher frilansere og oppdragsgivere

Yesboss er en digital plattform som matcher oppdragsgivere og frilansere. Med et ønske om å bli Norges råeste frilansmarked, gir vi mulighet for å gjennomføre outsouarcing for bedrifter kjappere, billigere og bedre. Tjenesten gir bedrifter mulighet til å komme raskt i kontakt med frilansere med god kompetanse, og som kan levere oppgaver av høy kvalitet.

Yellow-Woman-Photo-News-Politics-Podcast-Cover
Nyhet

Vi presenterer JASJEF podcast

Hei alle sammen, Richard her. Det er med stor glede Yesboss kan presentere sin egen podcast, som er kalt JASJEF. Vi håper dere vil få

blekksprut
Nyhet

Sterk nettverkseffekt

På plattformen kan bedrifter og oppdragsgivere legge inn ulike type oppdrag, slik at en fleksibel arbeidsstyrke bestående av frilansere, selgere og kreatører kan vurdere inntektsmuligheten.

Innen kategorien salg er det åpenbart populært å legge ut «no cure, no pay» oppdrag, eller provisjonsbasert som det heter på godt norsk. Ved at et selskap ønsker å selge X og betaler Y ved et gjennomført salg. Det innebærer liten risiko for oppdragsgiver, men gir en tydelig oppside i potensielt økt salg. Så langt er det enkelt å følge med.

Survey-.png-3
Nyhet

Undersøkelse: Hva ville du betalt for et salg?

For litt tid siden ønsket vi å gjennomføre en undersøkelse for å finne ut mer ut hvilket forhold bedriftseiere og gründere har til salg. Undersøkelsen inneholdt tre enkle spørsmål for å kartlegge betalingsvillighet ved provisjonsbasert salg. Samt hvor ettertraktet det er med bruk av eksterne selgere

Balance-In-Business-Flat-Vector
Nyhet

Kapasitet tilgjengelig til riktig tid

Å skape en to-sidet markedsplass har sine unike utfordringer. I begynnelsen er det alltid spennende om man har riktig kapasitet tilgjengelig til riktig tid. I begynnelsen hadde vi flere hundre frilansere, og noen få oppdrag. Etter sommeren har antall oppdrag økt betraktelig, og spesielt størrelsen på ordrene, noe som gjør at vi igjen trenger flere frilansere.

IMG_2391
Nyhet

En utvikling i riktig retning

Hei, mitt navn er Kaja og jobber nå som costumer success manager her hos Yesboss. Dere har kanskje sett meg på sosiale medier gjennom vår markedsføring, og skal ikke legge skjul på mitt store eierskap til dette fantastiske selskapet. Jeg var heldig og fikk være med helt fra start av, fra vår daglig leder, Richard Paulsen hadde en god ide, til det Yesboss er i dag.

YESBOSS GRØNN LOGO hvit
Nyhet

En spennende høst i vente

Jeg gleder meg masse til å jobbe med flotte og dyktige kollegaer denne høsten, hvertfall i møte med alle de spennende tingene som skal foregå. Vi er allerede godt i gang med å forbedre Yesboss plattformen slik at tjenesten blir enklere og bedre for brukerne våre.

Skal-vi-starte-mote
Nyhet

Mandager på Yesboss

I Yesboss møtes vi kl 0900 hver mandag, deretter oppsummerer vi uken på fredager, til ingen fast tidspunkt enda.

Network-blogg-2-siste
Nyhet

Vår modell skaper muligheter

Vi i Yesboss vil at folk skal snakke sammen. Verdien av å bruke noen minutter på en som er interessert å hjelpe deg kan skape uante muligheter og åpne nye dører. Kanskje det er en kandidat du hadde oversett, som har en ny måte å løse oppdraget på.

Meld deg inn på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på alt Yesboss gjennom nyhetsbrevet
Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.