Book konsert for KØDE med Yesboss

Allerede nå kan du finne to artister på plattformen, og en av disse er KØDE kollektiv. Her får du muligheten til å booke en konsert og motta 20% i provisjon. Dette innebærer scene oppdrag som firmafester, eventer, festivaler eller konsertlokaler.
IMG_3277.jpg

Vi har akkurat lansert den nye kategorien vår “Underholdningsbransjen” på plattformen. Etter en utrolig spennende høst har vi snevret mer inn mot salg, og omtaler oss nå som en B2B salgsplattform. Med dette synes vi det er passende og utvide salgs-begrepet, og bevege oss nærmere det kreative hjørnet. Derfor gir vi nå muligheten til å booke konsert/arrangementer for artister!

Book konsert for KØDE kollektiv

Allerede nå kan du finne to artister på plattformen, og en av disse er KØDE kollektiv. Her får du muligheten til å booke en konsert og motta 20% i provisjon. Dette innebærer scene oppdrag som firmafester, eventer, festivaler eller konsertlokaler.

Kjenner du noen som trenger underholdning til en kommende firmafest? Eller skal jobben arrangere en større sommerfest ? Da er disse gutta perfekt!

Book konsert med KØDE kollektiv med Yesboss

KØDE KOLLEKTIV

Samlet i et kollektiv på Vinderen i Oslo klarte KØDE raskt å vise at de klarer å skape magi sammen. Bestående av saksofonist Simon Norbakken, produsent Aleks MacKee og gitarist Leonard Campbell klarer KØDE å blande sjangre og instrumenter som gir dem sitt unike sound. KØDE er klare for å fargelegge Norge, en hit av gangen, og det blir umulig å ikke vrikke på dansefoten. Dette kan digges til! KØDE har kommet langt siden deres første utgivelse, og spiller allerede i sommer på velkjente festivaler, som Fredvikafestivalen og Elvefestivalen. Deres største gig har vært Red Bull Cliff Diving på Operataket i Oslo og Rockefeller. Gutta kommer fra hver sin bakgrunn i band, russemusikk og gitarspill, med en felles drøm om å vise frem sitt potensial. Upolert og rett på sak ønsker de å spre gleden musikk kan gi når man ikke tar seg selv så seriøst. Musikken deres er leken og uperfekt, akkurat som gutta selv. Deres første singel, “Typen Din”, gikk rett inn på spillelistene og “Best akkurat nå” hos NRK P3. Selv brenner KØDE for å spille live, hvor det rockes saksofon, bass og gitar til fullt hus av dans og jubel.

Hvordan vil dette foregå med Yesboss?

Ved å ta på seg booking oppdraget på plattformen, vil du starte en chat for å forhandle videre detaljer rundt oppdraget. Her forteller du hvilke sceneoppdrag du kan booke for dem, hvilken pris og når konserten skal gjennomføres. Etter dette vil oppdragsgiver initiere prosjektet med deg. Når dette er gjort kan du sette artist og personene/ firmaet som ønsker konsert i kontakt. Etter at konserten er avsluttet og betaling gjennomført, vil Artisten utbetale din andel gjennom bonus-funksjonen på plattformen.

Sjekk ut denne videoen for hvordan plattformen fungerer.

Som frilanser på Yesboss er det du som skal gi tilbudet til oppdragsgiver, som i dette tilfelle er artistene. Dette vil være den bindene kontrakten mellom dere så det er derfor et par ting som er viktig å inkludere:

  • Hvor og når konserten skal foregå?
  • Når betaling skal skje for frilanser.
  • Provisjons andel (10-20 %?)
  • Andre kostander knyttet til resultat av sluttsum.

Vi håper at Yesboss kan bidra til å skape flyt i markedet, og gjøre booking til en enklere prosess. Kanskje du kan hjelpe?


Registrer eller logg deg inn på plattformen, og ta på deg oppdraget idag!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.