Fra fersking i Gulesider til omtale som Norges beste møtebooker

Martin DaVeiga har blitt omtalt flere ganger som Norges beste møtebooker i Finansavisen, og vært på forsiden av “Salg 24” i 2019 og 2021. Med en strålende karriere innen møtebooking, kan du nå bli kjent med Martin og hvordan han tilnærmer seg selgeryrket.
IMG_20221004_125126

Martin Da Veiga har blitt omtalt som Norges beste møtebooker av Finansavisen og Salg24, og var på forsiden av Finansavisen i 2019 og deres podkast ´´Veien Hit´´ i 2021. Med en strålende karriere innen møtebooking, kan du nå bli kjent med Martin og hvordan han tilnærmer seg selgeryrket. Fra fersking i Gulesider til omtale som Norges beste møtebooker møtte selger Martin Da Veiga vår daglig leder Richard Paulsen for et intervju for å høre mer om hans historie.

Fra fersking i Gulesider til omtale som Norges beste møtebooker

Møt selger Martin Da Veiga

Med et ydmykt utgangspunkt startet Martin Da Veiga sin karriere hos Gule sider, en del av svenske Eniro. Etter ett år innså han raskt at fremtiden lå i egen maskin, og bestemte seg for å begynne for seg selv. Nå har Martin ni år bak seg som møtebooker, og brenner for å gjøre salg inspirerende igjen. Men veien hit har vært brolagt med utfordringer og lærdom. DaVeiga forteller oss at gjennom det første året prøvde han å selge absolutt alt, og at han manglet fokus.

Martin Da Veiga sier:

Norges beste Møtebooker

“Jeg kunne ingenting, jeg visste ikke hva MVA var. Gikk på NAV, og måtte låne hos Bank Norwegian for betale merverdiavgiften. Jeg bodde til og med hjemme hos mor og far… Åpenbart hadde jeg ikke nok fokus. For å klare seg i denne bransjen må du fokusere. Da jeg innså dette, falt valget på tradisjonell møtebooking for store gode selskaper. Det passet bra da jeg liker salg, og jeg liker å prate.” 

På første oppdrag leverte Da Veiga over forventning. Oppdragsgiver var BAHS Kapital og han booket møter med potensielle kunder angående inkasso.

Gjør du det bra sprer ordet seg raskt.”

DaVeiga fikk derfor raskt et nytt oppdrag med en mindre kunde, men lokasjonen var alt annet enn ideelt. I hele seks måneder pendlet han frem og tilbake fra Lørenskog til Gjøvik. Med over 4 timer i reisevei via buss og tog, krevde det mye pågangsmot og vilje. 

Da Veiga sier:

“Jeg la ned blod svette og tårer. Målet var å bygge meg opp til å bli anbefalt videre på bakgrunn av det jeg har gjort. Da var jeg villig til å ta bussen fra Lørenskog til Oslo S, for deretter å ta toget til Gjøvik, hver eneste måned. Her ligger mye av lærdommen. Du må virkelig ville dette, og da må man ha den innstillingen fra starten av. Det kommer vanskelige tider, og du vil garantert møte motgang, men holdningen din avgjør om du lykkes eller ikke”

– Uetisk å ikke selge

Idag lever Da Veiga godt som møtebooker. Han forteller at han brenner for å gjøre salg inspirerende igjen, og har et ønske om å endre holdningene, og de kjipe følelsene folk sitter igjen med når det kommer til salg.

“Jeg ønsket å endre holdning, men da måtte jeg finne et bevis for at dette var moro. Nå mener jeg det er uetisk å ikke selge. Hvis du omsetter for 10 mill så skaper du skatter og avgifter som gir tilbake til både lærere og fotballbaner. Da genererer man merverdi for samfunnet. Har man anledning til det, så bør man stå opp om morgenen. Jeg skulle ønske alle følte en oppriktig god følelse av å bidra til seg selv og samfunnet, samtidig som man gjør en god jobb, og tjener penger. De fleste bør stille seg spørsmålet: Hva skal til for at du er avslappet i en salgsrolle? Naturlig prat. Når det kommer til utgående salg, så må man ha en innstilling om at det skal være gøy og bærekraftig. “

Nå tilbyr Da Veiga møtebooking, salgskurs og foredrag hver dag for kunder hvor han bidrar med levere kvalifiserte møter.

Vi i Yesboss er stolte av å presentere en så dyktig selger som DaVeiga, og gledet oss over at han ønsket å stille til intervju. Mange selgere snakker om hva de skal gjøre, men de viser ikke til hvordan de skal gjøre det.

Dersom du har erfaring med salg, er frilans-selger eller har et stort nettverk, har Yesboss en rekke spennende oppdrag på plattformen akkurat nå. Registrer deg for å se oppdragene!

Ønsker du å lese mer fra oss?

Vi matcher frilansere og oppdragsgivere

Yesboss- Slik funker det

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.