Vi ser etter frilans-selgere

Vi opplever stor pågang av salgsrelaterte oppdrag på plattformen vår. I den forbindelse er vi på utkikk etter flere frilans-selgere eller personer med nettverk, som er ivrige etter nye salgsoppdrag.
SALG-illustrasjon
Selger på Yesboss

Vi opplever stor pågang av salgsrelaterte oppdrag på plattformen vår. I den forbindelse er vi på utkikk etter flere frilans-selgere eller personer med nettverk, som er ivrige etter nye salgsoppdrag. Vi ser etter personer med variert kompetanse på forskjellige arenaer, med og uten erfaring fra salg. Avlønning er bonusbasert, timeslønn eller en hybrid. Ofte kan man også løse inn en bonus ved å selge til en i nettverket sitt, som man vet ser etter en tjeneste eller produkt som blir annonsert.

Tjen ekstra penger på salg

Dersom dette er første møte med oss i Yesboss, vil jeg gi deg en kjapp innføring i hvilke muligheter du som frilans-selger har hos oss, og hvem vi er. Yesboss er en tosidig markedsplattform som knytter frilansere opp mot oppdragsgivere. Vi tilbyr frilansere i tre kategorier: Kreativ, Vekst og Profesjon. Når du som frilans-selger skal sette opp profil hos oss, vil du få tilgang til oppdrag som er publisert av våre oppdragsgivere. Når du finner og velger ett passende oppdrag for din kompetanse, opprettes det automatisk en chat. Her vil du enkelt kunne kommunisere med potensiell arbeidsgiver, og bli enig om betaling, estimert tid, oppstart av prosjektet og inngå kontrakt.

Yesboss kan derfor tilby deg som frilans-selger:

 • Trygge betalinger mellom begge parter
 • Fast timespris på 500,-
 • Alt foregår i samme chat
 • Effektive forhandlinger
 • Rask oppstart
 • Mulighet for bonus betalinger for gjennomførte salg

Et hav av muligheter

Med mulighetene lagt frem er du kanskje litt nysgjerrig på hvem eller hva vi leter etter. I Yesboss finnes et bredt spekter av i oppdragsgivere innenfor ulike bransje. Vi ønsker derfor en stor variasjon i frilans-selgere på vår plattform. Det er derfor en fordel om du har:

 • Tidligere salgserfaring
 • Erfaring med en eller flere av disse fremgangsmåtene; kalde henvendelser, nettverkssalg, uthenting av salgslister eller salg gjennom sosiale medier.
 • Gjennomført salg av produkt eller tjeneste til bedriftsmarked eller forbrukere

Registering på 1-2-3

Det er enkelt å registrere seg som frilanser hos oss:

 1. Trykk “Registrer frilanser”
 2. Fyll inn registreringsskjema
 3. Deretter trykk på “Finn oppdrag” og gjennomfør onboarding slik at du kan motta betaling

Og vips så er du med i teamet! Hold deg oppdatert på oppdrag, slik at du ikke går glipp av en gylden mulighet!. Skulle du ha noen spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss på vår chatbot i høyre hjørne.

Velkommen til oss!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.