kaja forside blogg

Gratis rådgivingstime?

Hvordan kan Yesboss bidra til vekst for din bedrift?

-

Hei!

Mitt navn er Kaja og jeg jobber som rådgiver og markedsansvarlig hos Yesboss. Gjennom å tilby gratis rådgivingsmøter ønsker jeg å hjelpe bedriften din med å nå mål som er satt, gjennom å bruke Yesboss plattformen.

Med fokus på effektivitet og bruken av ekspertise på ulike fagfelt, vil bedriften din vokse raskere. Som leder av en bedrift, selskap eller start-up er det lett å bli blind på arbeidet som blir gjort og som må gjøres. Derfor er kan det å få ferske øyne på nåværende sted bidra til å tenke utenfor boksen og komme med smarte løsninger.

Registrer gratis bruker i dag!

Det å være en del av SMB markedet krever riktig utvikling og kompetanse for å kunne vokse og skille seg ut. Hvem vil ikke bli best i akkurat det de gjør? Det er evig konkurranse og ofte havner man i et veiskille hvor man ikke vet hvilket steg som er det riktige å ta. Kanskje det heller ofte er best å bare ta et skritt tilbake og analysere problemene, dataen man har innhentet og kartlegge behovet brukerne dine har. På Yesboss plattformen har vi nå over 280 kvalitetssikrede frilansere innen en rekke kategorier, deriblant forretningsutviklere og analytikere. Der kan vi finne de riktige personene med de riktige evnene til å kunne løse utfordringer på din vei mot suksess.

Hjelp hverandre opp og frem

Frilanserne hos Yesboss leverer ikke bare et bra sluttprodukt, men besitter også kunnskap som kan benyttes til å løse flere utfordringer. Tillit er ikke lett å skape gjennom to skjermer og noen setninger med tekst. Derfor har vi sett viktigheten med å kvalitetssikre hver frilanser hvor vi gjennomgår tidligere prosjekter, eller at informasjon stemmer. Er en frilanser godkjent, vil det være et verifiserings “rosett” på profilen deres. I tillegg er vår tekniske løsning forenklet slik at kommunikasjon skal gå så lett som mulig med forhandlinger, betaling, kontrakter og leveranse på ett og samme sted i en chat. Å bruke Yesboss er både trygt og effektivt.

Frilansmarkedet har aldri vært mer aktivt som det er nå etter korona perioden. Yesboss ser økende oppdragsmengde uke for uke, med kunnskap innenfor en rekke bransjer. Disse står klare til å bidra med at ditt selskap vokser kjappere, billigere og ikke minst bedre!

Lurer du på hvordan?

Bestill en gratis rådgivings time i dag med varighet på 30 minutter når det skulle passe din timeplan. Sammen kartlegger vi behov og utfordringer, samt hvilken løsning som er gunstig for ditt problem.

Håper vi ses!


bedrifterfrilansplattformrådgivningSMB