Hold deg oppdatert i dag!

Yesboss er aktive på flere SoMe-kanaler og er opptatt av å dele vår utvikling med dere andre der ute.
blogg bilde (1)

Yesboss er aktive på flere SoMe-kanaler og er opptatt av å dele vår utvikling med dere andre der ute. Vi ønsker å kunne inspirere, lære og dele av hverandres utvikling. Fra oppstart er det en egen reise og det er mange hindringer på veien før man kan kalle det er ordentlig produkt. Som en digital tjeneste er vi opptatt av smarte verktøy som effektiviserer prosesser både internt og eksternt. Det er kontinuerlig utvikling, og hemmeligheten for å oppnå suksess ligger i de små detaljene.

Gjennom vår Instagram deler vi informasjon om våre samarbeidspartnere, konkurranser, undersøkelser og nyheter. Det er en inspirerende plattform hvor vi følger med på andre bedrifter i samme bransje.

Ikke bare er Facebook et bra markedsføringssted, men vi har også sett at frilanserne befinner seg her. Det er et enkelt verktøy for å komme i kontakt med de, samtidig finne nye bransjer som kan dra nytte av Yesboss plattformen. Vi bruker Facebook som vår hub, hvor vi poster det meste av nyheter, oppdateringer, annonser osv.

LinkedIn er et kraftig verktøy og vi gleder oss i å komme i kontakt med flere bransjer og ulike bedrifter der ute for å gjøre arbeidshverdagen enklere.

Vi bruker YouTube til å vlogge om arbeidshverdagen, gi gode råd, triks og tips du kan lære av.

Gjennom mikrobloggtjenesten Twitter, kommuniserer vi enkelt og kort om vår utvikling og nyhetssaker.

Vi jobber med å bygge vår community på Discord hvor du vil kunne finne andre med samme kunnskap, bransje og ikke minst få spesial-tilbud i ulike perioder. Den er bygget opp kategori-basert; kunnskapsarbeidere og oppdragsgivere, med mapper for hvilken kunnskap du som frilanser tilhører i bransjen. Dette er plattformen for å bygge større nettverk. Vi håndterer også support saker der inne.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Back to top