Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.
Colleagues in industrial office building working at desk

“Helt genialt!” utbryter Siw da hun forstår hvordan hun kan tjene penger på å bytte leverandører til bedriften sin. “Da skal jeg søren meg spørre naboen også. Han er arkitekt og synes alle slike innkjøp er kjedelig. Jeg satte han i kontakt med vår regnskapsfører da han startet opp”.

Det er ofte slik det er. Mennesker hjelper hverandre, ansatte snakker med andre ansatte andre steder. Siw ble presentert et enkelt verdiforslag.

– Henvend deg til daglig leder og spør om dere ønsker å prøve en ny renholder, bytte en firmabil eller om dere skal teste en ny kantineløsning. 

Hvis selskapet ender med å bytte leverandør får Siw, eller bedriften, penger i provisjon fordi man fasiliterer et salg. For en bedrift vil en slik provisjon egentlig bety en rabatt, men når Siw ringer naboen er det rett og rimelig at Siw beholder provisjonen på 20% selv.

Helt ny modell

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelsee av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Et nytt oppdrag på plattformen utløser aktivitet hos selgerne, frilanserne eller de som rett og slett har et stort nettverk. Nå gjelder det å finne ut hvordan de kan omsette produktet i markedet, eller blant bekjente.

Introduserer du for eksempel vaskeselskapet WeFix til en ny kunde, din egen bedrift eller andres, får du 10% i provisjon av omsetningen til den kunden første året.

Introduserer du kantineselskapet S:MART til en ny kunde får du 10.000 kroner for et rent salg, eller 3.000 kroner for en “varm lead” som selskapet selv closer. 

Introduserer du Automedia til noen som ser etter ny firmabil, kan du få en trinnvis betaling etter hvor stor kontrakten er.

Et hav av muligheter

På Yesboss kan du selge mange ulike tjenester og produkter. Som oppdragsgiver trenger du kun å tenke over hva du ønsker å gi fra deg i provisjon eller betaling for et salg. Hvis du ikke har det fra før av, hjelper Yesboss deg med salgsmateriell. Enklere kan det ikke gjøres. antall oppdrag har doblet seg på en måned. Rett og slett fordi det er enkelt og profitabelt for kundene.

Oppdragsgiverne er fullstendig avhengig av gode frilansere, selgere og folk med stort nettverk hvis de skal klare å selge produkter og tjenester. 

Som Siw bemerket da hun kontaktet den første leverandøren på plattformen.

“Hvorfor er ikke alle registert her? Det ligger oppdrag for mange millioner på plattformen som bare venter på å bli tatt. Jeg er sikker på at jeg kunne solgt halvparten bare til nettverket mitt.”

“Er det slik at jeg kan ta et oppdrag og så legge ut en post på linkedin der jeg søker etter potensielle kjøpere i mitt nettverk?”

Det kan Siw gjør hvis oppdragsgiver aksepterer at hun benytter seg av den salgskanalen. Siw kan egentlig avtale hva hun vil med oppdragsgiver, så lenge de er enige før hun setter i gang. 

Så enkelt, og så smart.

Hvordan fungerer plattformen for deg som oppdragsgiver?

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.