Hvordan få en dyktig selger på Yesboss

Som ny på plattformen kan det være vanskelig å vite eksakt hva man er på utkikk etter hos en selger, eller hva som er et akseptabelt tilbud for å få en dyktig selger til ditt prosjekt.
Hand shake at business meeting agreement sales

Hei og velkommen til Yesboss som oppdragsgiver.

Som ny på plattformen kan det være vanskelig å vite eksakt hva man er på utkikk etter hos en selger, eller hva som er et akseptabelt tilbud for å få en dyktig selger til ditt prosjekt.

Etter mange tilbakemeldinger fra selgere og salgshus ser vi en fellesnevner hvor de foretrekker å bli belønnet gjennom en hybrid betalingsmodell. En hybrid betalingsmodell betyr en kombinasjon av grunnpris og provisjon. Hvilket beløp og prosent dette skal være er helt varierende, og her er det muligheter for å prøve seg frem. Book en gratis rådgivingstime med oss i Yesboss for å beregne hva du bør belønne din selger. Se video hvor Kaja forklarer om tilbakemeldinger fra selgere, samt forklarer hva hybrid belønning innebærer.

Yesboss

Den første måneden inn i ett prosjekt er den mest krevende tiden. Her skal selger gjøre research, lage lister, prospektere, teste og få onboaring i systemene som oppdragsgiver foretrekker. Viktige faktorer som må være til grunne for en selger er motivasjon og interesse. Selve konverteringen den første måneden er ikke nødvendigvis hva som er målet, men med godt forarbeid vil konverteringene komme raskere og enklere for selger. For at dette skal være optimalt ønsker frilanser en grunnpris i bunn som er akkurat gir tilstrekkelig med sikkerhet, hvor motivasjonen trigges av provisjonen.

Hvordan få en dyktig selger på Yesboss

For å få rett kandidat på Yesboss, er det viktig å være så klar og presis som mulig når du beskriver prosjektet ditt, og å inkludere viktig informasjon som budsjett, tidsfrister og kvalifikasjoner du ser etter hos selgeren. Dette vil hjelpe deg med å tiltrekke deg de rette kandidatene og unngå å motta tilbud fra selgere som ikke har den nødvendige kompetansen eller erfaringen du søker. Forventningsavklaring er et viktig punkt som påvirker sluttresultatet. Når en kandidat har tatt ditt prosjekt, avtaler dere en samtale for å snakke om prosjektet og forventingene du har som oppdragsgiver.

Det er mange ulike salgsmetoder som benyttes og flere selskaper har gamle metoder integrert og ønsker ikke å gjøre justeringer. Behovet og markedet endrer seg raskt og det blir mer og mer viktig å være åpen og mottakelig for tilbakemeldinger og tips som kan bidra med å øke salget. Selgerne på Yesboss har gjennomsnittlig 15 års erfaring innenfor salg og vet hva som funker og ikke funker. Nye salgsværktøy dukker stadig opp og kanskje noen av disse bidrar ditt selskap til å forenkle prosesser. Lytt til selgeren og se om det finnes enkle løsninger for at selgeren kan begynne på ditt prosjekt.

Husk også å gi tydelige tilbakemeldinger og instruksjoner til selgeren når de jobber med prosjektet ditt. Dette vil hjelpe dem med å forstå dine forventninger og levere arbeid som oppfyller dine krav og behov.

Til slutt, sørg for å gi tilbakemelding og vurderinger av selgeren når jobben er fullført. Dette vil ikke bare hjelpe andre oppdragsgivere med å ta informerte beslutninger, men det vil også gi selgeren verdifull tilbakemelding som de kan bruke til å forbedre seg og vokse som frilanser på plattformen.

Prismodeller

For å lykkes på Yesboss, er det viktig for selgere å ha en klar forståelse av hva kundene leter etter, og å kunne tilby en konkurransedyktig pris og betalingsmodell. Lag gode informasjonsskriv som tydelig formidler hva konseptet ditt er, hva du selger og hvorfor kunden skal velge deg. Legg gjerne til et bilde av betalingsmulighetene for en kunde med i prosjektbeskrivelsen. Dette virker profesjonelt og tyder på at selskapet er etablert og klar for salg. Har du ikke dette, så er det bare å poste et prosjekt på plattformen, fordi vi har også dyktige personer innen markedsføring. For å lykkes på Yesboss, er det viktig for selgere å ha en klar forståelse av hva kundene leter etter, og å kunne tilby en konkurransedyktig pris og betalingsmodell. Book et møte med Yesboss, så kartlegger vi ditt selskap og kommer med ulike forslag på hvordan din betalingsmodell (medlemskap, pakkepriser, abonnementer etc..) kan se ut.

Masse lykke til og vi gleder oss til å se salget ditt øke!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.