Vi presenterer JASJEF podcast

Yellow-Woman-Photo-News-Politics-Podcast-Cover

Hei alle sammen, Richard her.

Det er med stor glede Yesboss kan presentere sin egen podcast, som er kalt JASJEF. Vi håper dere vil få nyttig lærdom, samtidig som dere blir underholdt. Da jeg spurte Kaja og May Elin om de ville ta på seg rollen som podcast verter, ble de glade for tilliten og ønsker å sette i gang sporenstreks. Innspilling av pilotepisode gikk raskt, men så kom teknikken og redigering, bildetagning og design. Vipps så hadde det gått to uker, og jeg er sikker på at rutinen sitter.

Lansering av podcast: JASJEF

Vi presenterer JASJEF

Jeg vil uansett gratulere Kaja og May Elin om å være i mål med lansering to uker etter de aksepterte oppgaven. Podcast er et nyttig verktøy, og jeg tror en fag-podcast gjort riktig, vil få et langt liv. Det er mange som søker opp podcaster i stedet for å lese lange bøker eller lese artikler i nettmediene. Selv om jeg har sluppet tøylene litt på JASJEF, tror jeg fortsatt ideen er å lage en B2B salgspodcast, der man inviterer spennende gjester som har noe å lære bort av erfaring eller tips og triks. Jeg tror også det skal bli spennende å følge Kaja og May Elin sin personlig reise inn i dette universet. Send jentene gjerne tips på markedssjefer eller salgssjefer som dere ønsker å høre mer fra på podcasten.

Send inn ønsker til kontakt@yesboss.no

LYTT HER:

https://open.spotify.com/show/71WHcoUiKhSrvDLl0PXhfQ

Lese mer fra Yesboss?

STERK NETTVERKSEFFEKT

En spennende høst I vente – Yesboss

Yesboss- slik funker det

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.