Kapasitet tilgjengelig til riktig tid

Å skape en to-sidet markedsplass har sine unike utfordringer. I begynnelsen er det alltid spennende om man har riktig kapasitet tilgjengelig til riktig tid. I begynnelsen hadde vi flere hundre frilansere, og noen få oppdrag. Etter sommeren har antall oppdrag økt betraktelig, og spesielt størrelsen på ordrene, noe som gjør at vi igjen trenger flere frilansere.
Balance-In-Business-Flat-Vector

Richard her. Å skape en to-sidet markedsplass har sine unike utfordringer. I begynnelsen er det alltid spennende å se om man har riktig kapasitet tilgjengelig til riktig tid. I starten hadde vi flere hundre frilansere, og noen få oppdrag. Etter sommeren har antall oppdrag økt betraktelig, og spesielt størrelsen på ordrene, noe som gjør at vi igjen trenger flere frilansere. Balansen vil kanskje aldri bli perfekt, men vi tar mål av oss til at alle oppdrag skal få en henvendelse på under en time. I dag er det kanskje inneværende dag.

Balanse – kapasitet tilgjengelig til riktig tid

Legger inn en god innsats!

Akkurat nå løser vi dette ved å være aktive ovenfor alle oppdrag. Det ringes rundt for å skaffe riktig kompetanse og forhandlinger om tid. Kanskje det til og med er nødvendig å gjøre en nyrekruttering kun for ett spesifikt oppdrag. Det er arbeidshverdagen vår. Ingenting kommer gratis, og det ligger en god innsats bak hver eneste krone i omsetning.

Jeg har vært med på flere start-ups tidligere, og man merker tydelig når motoren skifter gir. Det handler mye om responsen i møter, og tiden det tar fra initiell kontakt, til en «live» ordre. Nå har denne tiden blitt veldig kort. Vi hadde møte med et selskap på fredag og de går live allerede tidlig denne uken. Man ser også høyere antall nyregistreringer som kommer organisk. I tillegg er mailboksen overraskende full hver gang man sjekker den. Vi er på vei til et godt sted, sammen!

Se video fra Richard på instagram, og følg oss der!

Mer fra oss i Yesboss?

En spennende høst i vente

En utvikling i riktig retning

Vi ser etter frilans-selgere

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.