Vår modell skaper muligheter

Vi i Yesboss vil at folk skal snakke sammen. Verdien av å bruke noen minutter på en som er interessert å hjelpe deg kan skape uante muligheter og åpne nye dører. Kanskje det er en kandidat du hadde oversett, som har en ny måte å løse oppdraget på.
Network-blogg-2-siste
Yesboss skaper muligheter

Det er flere gode årsaker til at vi lar frilansere og kunnskapsarbeidere ta kontakt direkte med oppdragsgiver etter at de har lagt ut et oppdrag. 

For det første sparer det tid. På andre plattformer blir man sittende å se på 30 ulike CV’er og bilder, man ender opp med å bruke masse tid og kanskje ønsket seg den som ikke var tilgjengelig. Vi vil at den som kan starte arbeidet med en gang, og mener selv at den er skikket til å utføre oppdraget, skal kunne kontakte oppdragsgiver.

Deretter er det opp til oppdragsgiver å spørre om erfaring eller tidligere arbeid, men man har allerede tatt et viktig skritt.

Prøve noe nytt?

Vi i Yesboss vil at folk skal snakke sammen. Verdien av å bruke noen minutter på en som er interessert å hjelpe deg kan skape uante muligheter og åpne nye dører. Kanskje det er en kandidat du hadde oversett, som har en ny måte å løse oppdraget på. Kanskje det er en med større motivasjon enn  de med populære profiler og en kø av oppdrag.

Frilanserne kan også jobbe anonymt. Det åpner for at folk i eksisterende stillinger, og profesjoner, kan ta oppdrag. Det fjerner også den altfor vanlige silingen som går på forutinntatte kvaliteter. Arbeidsgivere har ofte en idé om hvordan den neste arbeidstageren skal være, og da vokser skylappene. Ved å jobbe anonymt er fokuset hundre prosent på kvaliteten av arbeidet. 

Alt dette krever noe av oppdragsgiverne også. Det anbefales å ha et åpent sinn og la kandidatene selge seg inn før man tar en beslutning. Husk at du som oppdragsgiver kan avslutte forhandlinger når du måtte ønske, og en ny frilanser tar kontakt. 

Selvrefleksjon

Lykkes man ikke å tiltrekke seg riktige kandidater bør man se litt på eget tilbud. Kanskje annonsen ikke innehar nok informasjon? (Sjekk ut “hvordan lykkes med salg gjennom Yesboss” Her). Kanskje det er andre måter å løse oppdraget på? Betales det godt nok? 

Vi i Yesboss er klar for en hektisk høst med mange spennende oppdrag. Det er flere gode selskaper som nå forbereder salgskampanjer, og på selger siden har vi gode salgsmiljøer, erfarne salgskonsulenter, studenter og ivrige IT folk som kan selge til kundebasen sin. 

Mvh

Richard Paulsen

Grunnlegger og Daglig Leder i Yesboss

PS. Husk. Her kan du bidra til veldedighet ved å tipse en venn eller bekjent om Yesboss.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.