Si “Hei” til vår nye kategori, Underholdningsbransjen!

som team er vi sterkt engasjert i denne næringen. Vårt mål er at plattformen kan bidra til å skape flere scene opplevelser for alle. Det vil etter kort tid være mulig å finne oppdrag ute på plattformen der du som frilanser kan booke konserter for artister. Dette vil gi deg som frilanser mulighet til å få betalt for å booke lokaler og eventer. Dette gir også flere uten salgserfaring mulighet til å ta jobben.
Artboard 1_1

Vi har utrolig spennende nyheter og dele med dere! I en lengre periode har vi opplevd stor pågang i kategorien salg. Det har vært mange oppdrag, og en stor pågang av nye dyktige frilansere. I samme slengen så vi en mulighet til å skape enda flere muligheter i ett helt nytt marked. Derfor presenterer vi en helt ny kategori.

Si “Hei” til vår nye kategori, Underholdningsbransjen!

Kategori: Underholdningsbransjen

May Elin og Kaja har studiebakgrunn fra underholdningsbransjen, og som team er vi sterkt engasjert i denne næringen. Vårt mål er at plattformen kan bidra til å skape flere scene opplevelser for alle. Det vil etter kort tid være mulig å finne oppdrag ute på plattformen der du som frilanser kan booke konserter for artister. Dette vil gi deg som frilanser mulighet til å få betalt for å booke lokaler og eventer. Dette gir også flere uten salgserfaring mulighet til å ta jobben. Kanskje du kjenner noen som ønsker å booke artister til julebord, eller kjenner noen som jobber på potensielle konsert lokaler?

Ved å inkludere en kategori som dette håper vi på å skape flere muligheter for underholdningsaktører og flere måter for frilansere å tjene på salg. Oppdragene vil komme fortløpende på plattformen. Logg deg inn, og følg med videre!

Hvorfor Underholdningsbransjen?

Som tidligere nevnt har Yesboss et sterkt hjerte for denne næringen. Vi tror denne kategorien kan bidra til å øke flyten i markedet. I en bransje som i hovedsak lever av nettworking, kan vi ved publisering av oppdrag gjennom plattformen bidra til å effektivisere prosessen. Dette bidrar til lav terskel for både artister og frilansere til å skape Scene opplevelser. Og en mulighet for å motta fortjeneste på produkter man tror på.

Enten om man underholder innenfor musikk, show, dans eller andre former, mener vi at booking prosessen kan bidra til:

  • Forenkle bookingprosessen
  • Legge friheten i markedet sine hender
  • Avlastning av management
  • Skape større flyt i markedet
  • Ny form for salg
  • Gi bedre mulighet for up and coming artister.

Etter kort tid vil vi lansere det nye oppdrag, der du kan få mulighet til å booke konserter for artister. Har du allerede et en konsert du ønsker å arrangere, eller kjenner lokaler som leter etter å sette opp konsert?

Vi håper denne kategoerien kan bidra til å skape flere muligheter for frilanserene hos Yesboss, og flere scene opplevelser for oss alle det kommende året!

Er du Artist og ser for deg større muligheter i 2023, registrer deg på plattformen å publiser et oppdrag idag!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.