Om oss

Yesboss løser oppgaver enklere, raskere og tryggere!

Vi ønsket å gjøre det enklere for bedrifter å jobbe med norske frilansere, derfor startet vi Yesboss. Vår misjon er å fjerne all friksjon mellom bedrifter og frilansere. Plattformen gjør det enkelt å jobbe med ekstern arbeidskraft når du trenger det.

Yesboss om oss

Hva er Yesboss?

Yesboss er en frilansplattform som formidler digitale tjenester raskt, enkelt og trygt fra våre oppdragsgivere til verifiserte frilansere. På samme måte gjør vi det også enklere for deg å jobbe som frilanser i Norge. Trenger du hjelp eller har spørsmål send oss en mail på: kontakt@yesboss.no

Hvor er Yesboss?

Yesboss er et tidligfaseprodukt og den første tiden etter lansering er å forstå dine behov bedre, enten om du jobber som frilanser eller er oppdragsgiver. Derfor ønsker vi at du skal være med å forme tjenesten. I samarbeid med deg skal vi forbedre, lære og deretter relansere en ny versjon, vi ber derfor ydmykt om din tålmodighet og tilbakemeldinger.

Historien

Yesboss ble stiftet høsten 2020 av gründeren Richard Paulsen i samarbeid med Brage Risborg og Franciscus Bruseth. Like etter ble Kaja Kojan med på teamet.

Richard har igjennom flere år i næringslivet, selv hatt behov for ekstern kompetanse til enkle jobber. Det oppstod alltid utfordringer med å finne riktig kandidat, krevende forhandlinger og det fantes ingen norsk aktør.

Som tidligere frilansere har Franciscus og Brage kjent på frustrasjon fra den andre siden av bordet. Vi ønsket tilgang til spennende oppdrag, uten en tidkrevende prosess og mer forutsigbarhet i arbeidshverdagen.

Covid inntraff og stadig flere stod utenfor arbeidslivet eller var permitert på udefinert tid. Dyktige mennesker med både kompetanse og vilje til å jobbe ble flere. Med en en felles visjon om å forbedre arbeidshverdagen til det norske folk, bygger vi Yesboss!

Hvor går veien videre?

Vi har en rekke ideer, men det er ikke vi som skal definerer hva du trenger. Derfor betyr dine tilbakemeldinger alt for oss og du kan være med å forme Yesboss.

Den første tiden etter lansering er hovedfokus å forstå dine behov bedre, både om du er ute etter frilansarbeid, eller trenger en dyktig frilanser. Samtidig vil vi fikse avvik og forbedre brukeropplevelsen. Vi ønsker å være transparante og er derfor ærlig rundt det faktum at Yesboss ikke er et ferdig produkt.

I samarbeid med deg skal vi forbedre, lære og deretter relansere en ny versjon, kall det gjerne Yesboss 2.0.

Det er verdt å nevne at selv i en tidlig fase, skal du som bruker alltid være trygg. Vi setter mennesket i sentrum, og nettopp derfor skal vi alltid sikre en god kundeopplevelse. Vår ambisjon er å lage Norges enkleste plattform, med de mest fornøyde kundene.

Vi ber derfor ydmykt om din tålmodighet og tar imot ris, ros og innspill med åpne armer. 

Send oss gjerne en e-post på kontakt@yesboss.no

FÅ HJELP AV DYKTIGE FRILANSERE

Yesboss er en markedsplass der du finner dyktige frilansere som kan bistå med salg, markedsføring, tekst og andre oppgaver!

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.