Prosjekt med mange muligheter

Yellow and Blue Simple Business Tips & Trick Youtube Thumbnail (6)

Er du på utkikk etter nye muligheter? Nye markeder å jobbe med salg?
Eller søker større utfordringer som selger? Da bør du rette oppmerksomheten denne veien.

prosjektet med mange muligheter

Med prosjektet fra aktøren Smartpass har du et hav av muligheter. De har et konsept som allerede er ute i markedet, og vokser raskt mot turist- og horeca markedet, som nærmere definerer bransjene; restaurant-, festival-,-hotell og turistbransjen. Dette er et prosjekt som passer til deg som er helt ny i salgsbranjsen, har jobbet med salg tidligere eller er en eliteselger. Kanskje du har en interesse og kjenner til et av markedene uten at du har jobbet med direkte salg tidligere?
Da er dette prosjektet et perfekt springbrett for deg som ønsker å teste ut et nytt beite.

Prosjektet ser etter selgere som kan ringe på eksisterende lister, gå ut i møter og/eller bygge et salgsteam som kan selge over hele Norge. Oppdragsgiver gir deg opplæring, manus, ringelister og gjennomfører testsamtaler til du føler deg klar nok til å ta kontakt med potensielle kunder. Med et gjennomsnitt på 20 konverteringer i måneden, vil du kunne tjene opp til 60 000 kr i måneden + bonus. Klikk på prosjektene nedenfor for å få mer informasjon.

Klikk på prosjektene for å få mer informasjon 👇


Har du utstrakt kundekontakt og er på utkikk etter ny karriere?

Da ønsker du svar fra deg !
Med et formål om å skape muligheter og åpne nye dører i arbeidsmarkedet, gjennomfører vi en undersøkelse der du kan være med i trekningen av et gavekort på 5.000 kr!

Undersøkelsen tar sikte på å kartlegge hva som står i veien for at personer, som jevnlig møter eksterne kunder, tar oppdrag som er definert som salg.

Ta undersøkelsen her!

Usikker på hvordan Yesboss plattformen fungerer?
Se video som forklarer plattformens funksjoner for deg som frilanser: YouTube

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.