ALLE kan tjene penger på salg – Se muligheter, grip dem og få betalt når dine bekjente blir kunder.

Vi ser stadig flere som oppdager inntjeningsmulighetene på Yesboss, fra folk med stort nettverk til forretningsfolk som raskt ser muligheter. Yesboss er en markedsplass for B2B salg, som gir deg tilgang til et bredt utvalg av produkter og tjenester du kan tilby videre til ditt nettverk og omgangskrets.
Ric og KAJA

Yesboss er den perfekte plattformen for deg som ønsker å tjene penger på en enkel og effektiv måte. På plattformen kan du tjene penger på å gjøre kun ett salg eller forhandle frem en attraktiv deal – ingen behov for å binde deg til en arbeidsperiode eller å selge en bestemt mengde.

salg plattform
Richard og Kaja

“Alle med utstrakt nettverk, burde registrere seg på Yesboss og lete etter salgsoppdrag de kan tjene penger på. Du kan forhandle på alt mulig, og av oppdragslisten i dag tipper jeg de aller fleste vil kunne løse 20-30% av oppdragene, bare i sitt arbeidsmiljø. Provisjonen kan de putte i lomma eller dele med en av partene”.

Richard, CEO Yesboss.

Vi ser stadig flere som oppdager inntjeningsmulighetene på Yesboss, fra folk med stort nettverk til forretningsfolk som raskt ser muligheter. Yesboss er en markedsplass for B2B salg, som gir deg tilgang til et bredt utvalg av produkter og tjenester du kan tilby videre til ditt nettverk og omgangskrets.

Oppdragsgiverne på plattformen varierer fra små selskaper til store telecom leverandører og andre spennende oppdragsgivere som legger ut produktene og tjenestene, slik at du kan tjene penger på å gjøre salg. 

Alt du trenger er et organisasjonsnummer, et navn og en epostadresse for å registrere deg og ta oppdragene som ligger ute.

Tenk deg å kunne tjene 20.000 kr på å koble noen du kjenner til SMOC. eller å hjelpe en annonsør med å sponse et e-sport lag som DØDS federation. Kanskje kjenner du noen som ser etter nye regnskapsfører, det er flere på plattformen som betaler 5-15.000 kroner for nye regnskapskunder. 

Makten er i dine hender

Med Yesboss kan du som frilanser eller selger forhandle og tilpasse hvert enkelt oppdrag. Bare foreslå hva du ønsker belønning for å koble sammen to parter.

“Hei, jeg ser oppdraget ditt om å skaffe nye kunder til ditt markedsføringsbyrå, jeg tror jeg kjenner en person som kan være interessert. Kan jeg få 10.000 kr hvis jeg snakker varmt om selskapet ditt, kobler dere sammen, men du gjør salget? Jeg er bare ute etter å gjøre dette ene salget fordi jeg kjenner noen, ønsker ikke å jobbe fast”. 

Salg
koble sammen to parter

Med over 130 oppdrag lagt ut og tatt siden august, ser vi stadig en ny type selgere tre frem i lyset – forretningsfolk og folk med stort nettverk. Det er ingen tvil om at Yesboss sin enkle modell fungerer, og gir deg som forretningsperson en unik mulighet til å tjene penger på dine egne vilkår.

Registrer deg hos Yesboss i dag og utforsk en helt ny måte å tjene penger på – enkelt, fleksibelt og effektivt!

Ønsker du å fine ut mer hvordan Yesboss fungerer?
Sjekk ut dette innlegget “Alt du trenger å vite som frilanser”

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.