Trenger du skreddersydd dashbord i salgsjobben?

Vi anbefaler nå til et ringeprogram for å øke resultatene i deres salgsprosjekt. For å kunne gjøre dette har vi inngått samarbeid med LeadDesk som leverer programvare tilpasset salgskontor. De kan skreddersy dashboard basert på hvilke målinger du ønsker å ha oversikt på.
LD logo

Yesboss gir nå oppdragsgiverne på plattformen tilgang til et ringeprogram for å øke resultatene i deres salgsprosjekt. For å kunne gjøre dette har vi inngått samarbeid med LeadDesk som leverer programvare tilpasset salgskontor. De kan skreddersy dashboard basert på hvilke målinger du ønsker å ha oversikt på. Ofte har salgshus dette in-house, men dersom du ønsker en selger som ikke er tilknyttet et salgshus, så åpner vi opp muligheten for å kunne innhente like mye data. Har du et selskap som ønsker å sette sammen et eksternt salgsteam, eller har behov for høyere effektivitet på avdelingen, samt en bedre oversikt, så er denne løsningen perfekt for deg. 

Kort om LeadDesk ringeprogram

LeadDesk leverer programvare for effektivisering av utgående salgsvirksomhet. De har vært i bransjen i 12 år, og har et godt feste i markedet for salg og kundeservice verktøy. LeadDesk har en av markedets beste ringeroboter, samt gode muligheter for rapportering og måling av relevante KPIer. Noen av dagens kunder er b.l.a. Telenor, Fjordkraft, Media Telemarketing, Verisure og Sparebank1.

Et system som er enkelt å bruke, og som gjør det mulig for dine agenter å hurtig håndtere samtaler, datainnføring og bestilling. Systemet er brukervennlig og har en oppetid på 99,96%.

Hvordan registrere salg

Se video for å sjekke hvordan du enkelt kan registrere salg, og lage avtaler med LeadDesk verktøyet. Denne registreringen tar kun noen sekunder.

Hvordan hente ut rapporter med LeadDesk

Se video for å se hvordan hente ut rapporter med LeadDesk. Dette er relevant for admin oppgaver, slik som hvordan lage snarveier til de mest brukte rapportene, og hvordan få tilsendt rapportene automatisk på e-post. LeadDesk har rundt 70 ferdig definerte rapporter til de viktigste KPIene for salgshus. I tillegg kan du lage egene rapporter basert på de verdiene du selv ønsker.

Bedre resultater med høyere effektivitet

LeadDesk har mange muligheter hvor du kan:

  • Enkelt gjøre integrasjoner til ditt nåværende CRM system
  • Få supporthjelp direkte med din kontaktperson
  • Skreddersy dashboard med ulike KPIer

Yesboss har sett et behov for et salgsverktøy blant våre oppdragsgivere, slik at prosessene kan bli enda enklere. Frilanseren kan enkelt rapportere kontinuerlig og oppdragsgiver ser resultater. Din nåværende kontrakt kan legges tilI tillegg vil du kunne se en tydelig økning i kundetilfredshet.

Har du behov for ringesystem for å utføre oppdraget, eller for å få rapporter på hvordan salget går?

Mer informasjon om Lead Desk?

Du kan også lese mer om LeadDesk på våre hjemmesider her.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.