SMOC.AI innhenter kvalifiserte leads med Yesboss

Som verktøy benytter SMOC.AI oss ved å innhente frilans-selgere for å selge deres softwareløsning. Vi er alltid glad for at vi som plattform kan bistå andre bedrifter med produktet vårt. Yesboss har bistått SMOC.AI blant annet med utarbeidelse av oppdragsbeskrivelse, innhenting av kandidat og oppfølging for å sikre kvalitet i alle ledd.
SMOC logo

For en stund tilbake inngikk vi et samarbeid med SMOC.AI for å bistå bedrifter med å effektivisere prosesser og styrke videre vekst. Vi i Yesboss benytter oss av SMOC.AI for å skape større engasjement hos målgruppen ved at vi mottar verdifull data gjennom spørreundersøkelser, konkurranser eller innhente tilbakemeldinger fra kunder.

Vi er glade for å ha så dyktige samarbeidspartnere som SMOC.AI, og vi vil i dette innlegget ta deg igjennom hvordan vi bistår dem i å finne kandidater.

SMOC .AI – Kunde av Yesboss

Hvordan benytter SMOC.AI seg av Yesboss plattformen?

Som verktøy benytter SMOC.AI oss ved å innhente frilans-selgere for å selge deres softwareløsning. Vi er alltid glad for at vi som plattform kan bistå andre bedrifter med produktet vårt. Yesboss har bistått SMOC.AI blant annet med utarbeidelse av oppdragsbeskrivelse, innhenting av kandidat og oppfølging for å sikre kvalitet i alle ledd.

Ved bruk av Yesboss kan man få hjelp til ulike typer salg og andre fremgangsmåter. Enten om du ønsker en dyktig selger med lang erfaring, eller selgere med et godt nettverk i riktig målgruppe. Yesboss har bidratt SMOC.AI med å finne dyktige frilansere til å selge deres plattform. Her har SMOC.AI valgt å gå i en retning med fokus på nettverkseffekten, og der frilanser få betalt 20% av ett innsalg. Vi i Yesboss tror at en provisjonsbasert betaling skaper muligheter og motivasjon hos flere potensielle frilansere. Dersom du har et godt nettverk som kan benytte deg av denne løsningen, kan et gjennomført salg skje raskt.

Ønsker du å selge software løsningen til SMOC.AI?

Nedenfor kan du finne nåværende oppdraget til SMOC.AI som ligger ute på plattformen. Dersom du kjenner en dyktig selger eller har en i deg, registrer deg på plattformen idag og ta på deg oppdraget!

SMOC .AI selg deres sofware løsning

 SMOC.AI bidrar til økt vekst og lojalitet med personaliserte samtaler. 

Smoc. AI er en engasjement plattform som hjelper B2C selskaper med å øke vekst og lojalitet med personaliserte samtaler. Disse personaliserte samtalene fungerer som predefinerte kundereiser for å oppnå flere konverteringer og et høyere engasjement, og kan kombineres med belønninger for å motivere publikums oppmerksomhet. Eksempler på bruksområder med SMOC.ai er personliserte tilbud, onboarding, quiz, undersøkelser, verving, og ikke minst innhenting av viktig data.

Dersom dere ønsker å lære mer om vår samarbeidspartner,

trykk her SMOC.AI !Eller test ut en SMOC FLOW ved å trykke her!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.