Vi donerer penger til et veldedige formål DU velger!

Ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.
veldedighet ikon til mail-01

Vi donerer til ditt valgte veldedige formål

Etter tidligere deltakelse på veldedighetseventet til Lawyered i Mai måned, fikk vi et større ønske om å hjelpe og bidra til veldedige formål. Som oppstartsbedrift har vi allerede 500 registrerte brukere på plattformen bestående av oppdragsgivere og frilansere. Samtidig har vi også et stort ønske om videre vekst, og i den forbindelse, ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Ved å anbefale Yesboss til en i nettverket ditt, og personen signer seg opp, donerer vi 500 kroner til ditt valgte veldedige formål.

Har du en venn eller bekjent du tenker har bruk for Yesboss?

Så bra! Ved å trykke her får du mulighet til å velge mellom fire veldedighetsorganisasjoner. Her kan du velge mellom Choose, Plan Norge, Plastic positive og Right to play som vi donerer 500 kroner til. Videre oppgir du hvem du ønsker å verve og donasjonen er gjennomført!

I samme slengen ønsker vi også gi tilbake til dere som bidrar til at Yesboss kan vokse, og har derfor valgt å gi dere som brukere fordeler ved å delta i donasjonen. Ved å verve vil du motta 500 kr, og dersom du blir vervet vil du få 2000 kr. Vi håper dere vil bli med oss å gjøre verden til et litt bedre sted.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

salgshuset logo
Nyhet

Vinn vinn situasjon!

Christoffer Moe er daglig leder i Salgshuset. Han har lang erfaring med å utdanne selgere til å bli fullverdige møtebookere, som kan ta oppdrag for store selskap. Selskapet hans vokser i rekordfart, og nå tar de i bruk plattformen Yesboss for å øke aktiviteten enda mer. ” Vinn vinn situasjon!”

IMG_20221004_125126
Kunnskapsarbeider

Fra fersking i Gulesider til omtale som Norges beste møtebooker

Martin DaVeiga har blitt omtalt flere ganger som Norges beste møtebooker i Finansavisen, og vært på forsiden av “Salg 24” i 2019 og 2021. Med en strålende karriere innen møtebooking, kan du nå bli kjent med Martin og hvordan han tilnærmer seg selgeryrket.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.