Vi donerer penger til et veldedige formål DU velger!

Ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.
veldedighet ikon til mail-01

Vi donerer til ditt valgte veldedige formål

Etter tidligere deltakelse på veldedighetseventet til Lawyered i Mai måned, fikk vi et større ønske om å hjelpe og bidra til veldedige formål. Som oppstartsbedrift har vi allerede 500 registrerte brukere på plattformen bestående av oppdragsgivere og frilansere. Samtidig har vi også et stort ønske om videre vekst, og i den forbindelse, ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Ved å anbefale Yesboss til en i nettverket ditt, og personen signer seg opp, donerer vi 500 kroner til ditt valgte veldedige formål.

Har du en venn eller bekjent du tenker har bruk for Yesboss?

Så bra! Ved å trykke her får du mulighet til å velge mellom fire veldedighetsorganisasjoner. Her kan du velge mellom Choose, Plan Norge, Plastic positive og Right to play som vi donerer 500 kroner til. Videre oppgir du hvem du ønsker å verve og donasjonen er gjennomført!

I samme slengen ønsker vi også gi tilbake til dere som bidrar til at Yesboss kan vokse, og har derfor valgt å gi dere som brukere fordeler ved å delta i donasjonen. Ved å verve vil du motta 500 kr, og dersom du blir vervet vil du få 2000 kr. Vi håper dere vil bli med oss å gjøre verden til et litt bedre sted.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.