Vi donerer penger til et veldedige formål DU velger!

Ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.
veldedighet ikon til mail-01

Vi donerer til ditt valgte veldedige formål

Etter tidligere deltakelse på veldedighetseventet til Lawyered i Mai måned, fikk vi et større ønske om å hjelpe og bidra til veldedige formål. Som oppstartsbedrift har vi allerede 500 registrerte brukere på plattformen bestående av oppdragsgivere og frilansere. Samtidig har vi også et stort ønske om videre vekst, og i den forbindelse, ønsker vi å donere penger til ditt valgte veldedige formål mot at du anbefaler oss til en i nettverket ditt. Med dette håper vi å gjøre arbeidshverdagen enklere, samtidig som vi bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Ved å anbefale Yesboss til en i nettverket ditt, og personen signer seg opp, donerer vi 500 kroner til ditt valgte veldedige formål.

Har du en venn eller bekjent du tenker har bruk for Yesboss?

Så bra! Ved å trykke her får du mulighet til å velge mellom fire veldedighetsorganisasjoner. Her kan du velge mellom Choose, Plan Norge, Plastic positive og Right to play som vi donerer 500 kroner til. Videre oppgir du hvem du ønsker å verve og donasjonen er gjennomført!

I samme slengen ønsker vi også gi tilbake til dere som bidrar til at Yesboss kan vokse, og har derfor valgt å gi dere som brukere fordeler ved å delta i donasjonen. Ved å verve vil du motta 500 kr, og dersom du blir vervet vil du få 2000 kr. Vi håper dere vil bli med oss å gjøre verden til et litt bedre sted.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Back to top