Vi matcher frilansere og oppdragsgivere

Yesboss er en digital plattform som matcher oppdragsgivere og frilansere. Med et ønske om å bli Norges råeste frilansmarked, gir vi mulighet for å gjennomføre outsouarcing for bedrifter kjappere, billigere og bedre. Tjenesten gir bedrifter mulighet til å komme raskt i kontakt med frilansere med god kompetanse, og som kan levere oppgaver av høy kvalitet.
BILDE-FOR-BLOGG-
Vi matcher frilansere og oppdragsgivere

Yesboss er en digital plattform som matcher oppdragsgivere og frilansere. Med et ønske om å bli Norges råeste frilansmarked, gir vi mulighet for å gjennomføre outsouarcing for bedrifter kjappere, billigere og bedre. Tjenesten gir bedrifter mulighet til å komme raskt i kontakt med frilansere med god kompetanse, og som kan levere oppgaver av høy kvalitet. Plattformen tilbyr chat som kommunikasjonsverktøy, der begge parter kan forhandle detaljer rundt prosjektet som ønskes gjennomført. I denne chatten forhandles pris, ønsket tid brukt på prosjektet, samt at plattformen tilbyr trygge betalinger mellom frilanser og oppdragsgiver. – inkludert ferdig kontrakt som sikrer begge parter.

Vi matcher frilansere og oppdragsgivere

“La oss match’e!”

Det er svært få begrensninger av hva slags kunnskap som kan lokaliseres. Vi deler derfor kunnskapsfeltene i tre kategorier. Kreativitet, Vekst og Profesjon. Under disse tre kategoriene vil du finne frilansere med stor kunnskapstyngde innen de fleste kunnskapsområder som kan bistå deg og bedriften din. Enten om du mangler kompetanse eller trenger hjelp til å få gjennomføre små eller store oppgaver, så er denne tjenesten perfekt for å effektivisere arbeidet ditt og hjelpe bedriften din til vokse raskere.

Hvorfor Yesboss?

Med økt bruk av ekstern arbeidskraft, benytter mange selskaper seg av outsorcing som en bedrifts strategi. Med bruk av ekstern kompetanse vil du ikke bare som bedrift kunne spare penger, men også mulighet til å lokalisere dyktige og sterke ressurser for bedriften din. Ved å hyre inn frilansere med lang erfaring innenfor et spesifikt kunnskapsområde, kan dette bidra til å løfte kvaliteten på arbeidet betraktelig. Likevel finnes det utfordringer i møte med outsorcing prosessen som kan være tidskrevende.

registrer deg og publiser et oppdrag på Yesboss idag, eller sett opp et møte for rådgivning!

Ønsker du å lese mer fra oss? Sjekk ut disse innleggene.

Yesboss-slik funker det

Hvordan lykkes med salg gjennom Yesboss

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.