Vi senker terskelen for vekst

økonomi og juss

Yesboss har nettopp fullført en finansieringsrunde som setter oss i stand til å vokse kraftig det neste året. Til tross for en stor korreksjon i aksjemarkedet og redusert risikoappetitt hos investorer, fikk vi tilført ny kapital. En stor takk til eksisterende aksjonærer som stilte opp og de nye som har hoppet på denne spennende reisen. Vi har store planer for våre kunder og kunnskapsarbeidere det neste året.

Yesboss er en plattform som senker terskelen for oppdragsgivere som trenger å løse oppgaver av profesjonelle lokale frilansere og kunnskapsarbeidere. Oppgaver som tekst, råd, juss, økonomi, salg og som oftest design, løses ikke like godt gjennom lavkostprodukter fra lavkostland. 

Ved å prise tjenesten fornuftig, og levere høy kvalitet, skal vi klare å tiltrekke oss et høyt antall oppdrag, noe som gir frilansere forutsigbarhet og inntektsmuligheter. Bedriftene som bestiller oppdrag vil oppdage hvor effektivt det er med fleksibel arbeidskraft, og hvordan dette kan akselerere vekst.

Vår strategi er under kontinuerlig utvikling

En ting er å selge inn bredden i Yesboss sin løsning, «alt en moderne bedrift trenger», en annen ting er å fokusere på sluttproduktet. 

Hva er det vi ønsker at selskapene skal få ut av å bruke Yesboss? Det er ikke bare en logo eller en tekst eller utbedringer av en webside. Vi vil at kundene våre skal få økt vekst, at sluttresultatet er flere salg, flere ansatte og høyere kundetilfredshet.

En måte å illustrerer dette på er gjennom kampanjen «Yesboss som en salgsmaskin». Her kan du 1. leie noen til å gjøre research, lage prospelister 2. utforme salgsmateriell som websider, onepagers, pitch decks 3. leie selgere for oppsøkende kundekontakt, der du betaler frilansere bonus for utførte salg. 

Dette har vist seg å være et populært produkt, selv om det egentlig ikke er et produkt i seg selv. Vi bare presenterer våre kjernetjenester i en spesifikk kontekst. Du kan fortsatt leie noen til å hjelpe deg med individuelle oppgaver når du måtte ønske. Hopp gjerne rett til punkt 3. Lei en selger til å selge produktet ditt, eller hvis det fungerer; lei flere.

Fremtiden

Gjennom det neste året skal vi vokse gjennom bedriftsavtaler og fakturakunder, samt et nytt affiliate system der du kan tjene penger på alle som legger inn sitt første oppdrag. Vi har planer om en engelsk utvidelse rettet mot et spesifikt marked, men der holder vi kortene tett til brystet inntil vi har noe å vise frem.

Terskelen skal være lav for å bruke oss. Ingen oppdrag er for store eller for små. Det er DU som oppdragsgiver som bestemmer hva du ønsker, så er det FRILANSEREN som presenterer en mulig løsning før du eventuelt initierer et oppdrag. Det betyr at du kan legge ut følere og forespørseler, uten forpliktelser. Sammenlign det med å shoppe i en butikk. Det er lov å se, det er lov å spørre og det er lov å gå ut igjen. 

Test det ut selv i dag, helt gratis!

Mvh

Richard Paulsen

CEO Yesboss AS

Tips, ris og ros mottas med takk, send oss en mail med hva dere ønsker på kontakt@yesboss.no 

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.