Vil du jobbe for Norges beste online treningstilbud?

Vi er stolte av å presentere en av oppdragsgiverene på plattformen vår, som vi mener tilbyr et svært ettertraktet og spennende produkt. Dersom du er interessert i sport og brenner for treningsglede, er kanskje dette er noe for deg?
Happy and cheerful Asian businessman dancing near the office rejoices in victory and success

Vi er stolte av å presentere en av oppdragsgiverene på plattformen vår, som vi mener tilbyr et svært ettertraktet og spennende produkt. Dersom du er interessert i sport og brenner for treningsglede, er kanskje dette er noe for deg?

Naardic AS ser etter en ambisiøs person med lang salgserfaring til å selge medlemskap av deres online treningstilbud!

Selv om vi er Post covid-19 pandemien, ser vi store endringer i treningsvanene våre. Ifølge forskning tror de hjemmetrening er en av vanene som har kommet for å bli! Vi vil derfor tro at denne erfaringen virkelig er noe å sette på CV’en!

Er du en ambisiøs og erfaren selger?

Naardic AS søker nå etter erfaren selger som kan ta bedriften til nye høyder! Bedriften ønsker stor vekst, og er derfor villig til å gi deg en sjenerøs provisjon 60% av de løpende inntektene av medlemskap du selger! Under pandemien omsatte bedriften mellom 500.000-600.000 kr i måneden fra bedriftsmedlemskap, som gir deg et stort potensialet til store utbetalinger!

Lurer du på hvordan registrere deg og bruke Yesboss som din arbeidsplass?
Les denne manualen for alt du trenger å vite som frilanser.

treningstilbud


Er du ikke registrert på plattformen kan du trykke på “registrer frilanser” nedenfor. Har du flere spørsmål om hva vi kan gjøre for deg er det bare å booke en rådgivningstimer med oss!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.