Vinn vinn situasjon!

Christoffer Moe er daglig leder i Salgshuset. Han har lang erfaring med å utdanne selgere til å bli fullverdige møtebookere, som kan ta oppdrag for store selskap. Selskapet hans vokser i rekordfart, og nå tar de i bruk plattformen Yesboss for å øke aktiviteten enda mer. " Vinn vinn situasjon!"
salgshuset logo

Christoffer Moe er daglig leder i Salgshuset. Han har lang erfaring med å utdanne selgere og møtebookere, som kan ta oppdrag for store selskap. Selskapet hans vokser i rekordfart, og nå tar de i bruk plattformen Yesboss for å øke aktiviteten enda mer.

Christoffer Moe

Christoffer forteller:

“Møtebooking har blitt et aktverdig yrke. Vi stiller krav til tydeligere oppdragspesifikasjoner, slik at møtebokerne våre har større sannsynlighet for å lykkes. I all enkelthet vet vi godt hva vi kan levere, som er masse energi inn mot nye potensielle kunder, men da må vi vite hva kunden ønsker seg.”

Alle som har gjort salg, vet at et møte ikke bare er et møte hvis man kommer i kontakt med feil person eller firma. Christoffer og Salgshuset er derfor nøye med å klargjøre hva slags kunder oppdragsgiver ønsker å treffe.

Videre sier Christoffer:

“Et godt oppdrag er der kunden spesifiserer tydelig hva som er et varm lead. Det kan være krav til omsetning, antall ansatte eller en spesifikk bransje. Når det er på plass, kan vi levere masse gode møter”

Yesboss som en salgsmaskin

Salgshuset har nå blitt en totalkunde hos Yesboss. Det betyr at de er på begge sider av plattformen, både som oppdragsgiver og som frilanser. Selgerne hos Salgshuset kan ta salgsoppdrag som ligger på plattformen. Møtebooking som tjeneste ligger også ute som oppdrag, slik at andre frilansere kan tjene penger på sende oppdrag eller en kunde deres vei.

“Vi synes Yesboss sin plattform er veldig spennende for vår forretningsmodell. Som alle tjenesteleverandører vet vi at et salg koster penger. Kommer noen med et oppdrag til oss, er vi selvfølgelig villig til å betale provisjon til personen som har brukt tid og sitt nettverk på dette. Det tror jeg gjelder alle. Med Yesboss får vi økt oppdragsmengde, samtidig som våre møtebookere kan fylle ledig tid med andre salgsoppdrag. Vinn vinn”.

Med et ønske om å skape muligheter for både oppdragsgivere og frilansere, er det flott og se at vi kan være et godt verktøy for en bedrift som salgshuset.

Legg inn oppdrag på Yesboss idag du også!

Er du usikker på fremgangsmåte for din bedrift? Book en gratis rådgivingstime i dag, for å finne ut hvilket type oppdrag som er mest gunstig for deg å legge ut.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.