Yesboss – slik funker det

Successful-Enterpreneur2
Få jobben gjort

Yesboss er en digital plattform som matcher oppdragsgivere og frilansere. Vi er opptatt av at løsningen skal gjøre det enkelt, trygt og effektivt å finne frilansere som har riktig og god kompetanse. Med Yesboss slipper du søkeprosessen og ventetiden på å finne en god kandidat til dine oppgaver til fast timepris på 500,-.

Yesboss gir økt fleksibilitet for deg til å bestemme selv hva som passer best for din bedrift. Det vil derfor ikke være mer kostnadskrevende å ansette flere til samme eller tilsvarende prosjekt. Plattformen tilbyr stor variasjon i kunnskapsarbeidere og kategorier. De mest populære er tekst, design, web, salg og markedsføring. Alt en moderne bedrift trenger for å vokse eller komme i gang.

Kom i gang i dag!

Yesboss løser det enklere

Det kan være utfordrende å finne en god frilanser som har kunnskap til å gjennomføre arbeidet du ønsker gjort. Du må ofte gjennom en lang søkeprosess før man finner den riktige matchen, hvor frilanser ikke har mulighet til å starte prosessen umiddelbart. Prisene spriker i alle retninger, og du har plutselig brukt mer tid i forkant enn forventet.

Yesboss løser det annerledes. Etter at du har lagt inn en oppdragsbeskrivelse, tar en frilanser kontakt med deg og presenterer sitt tidligere arbeidet. Alle frilanserne på plattformen er kvalitetsjekket i forkant, og det er et krav at de er ledig umiddelbart hvis de plukker et oppdrag. Det gir deg som oppdragsgiver en visshet om rask og kvalitetsmessig god levering.

Plattformens funksjoner

Når du skal legge inn et oppdrag, trenger du bare å skrive inn prosjekttittel, kategori, estimerte timer og en kort beskrivelse av hva oppdraget innebærer.

Etter oppdraget er publisert vil en frilanser ta kontakt via plattformens chatfunksjon. All kommunikasjon, avtaler, betaling og leveranse vil foregå i denne chatten.

Chatten vil ta deg gjennom fire steg;

·   Initier prosjekt

·   Motta tilbud

·   Aksept og betaling

·   Bekreft leveranse

Chat-vindu

Her vil du avtale om du ønsker å gjennomføre prosjektet med kunnskapsarbeideren som har kontaktet deg, ved å initiere prosjektet, eller avslutte samtalen og be om en ny kandidat.

Videre vil du motta et tilbud, hvor du kan velge å akseptere eller gi et mottilbud. Dersom du er fornøyd med avtalt pris og estimert tid på prosjektet, kan du nå akseptere og oppdraget er da gitt til den spesifikke frilanseren.

Plutselig ble en større utfordring betraktelig mindre. Med få steg i en prosess som kanskje kunne blitt tidskrevende, står du nå med et gjennomført oppdrag og en arbeidsoppgave mindre å tenke på. Det blir heller ingen bekymring med transaksjonen og fakturering, når dette vil være en del av denne korte prosessen vi nå har vært igjennom.

Du kan også bestill gratis rådgiving i dag med varighet på 30 minutter når det skulle passe din timeplan. Sammen kartlegger vi behov og utfordringer, samt hvilken løsning som er gunstig for dine utfordringer.

Håper vi ses!

Book din time

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.