En spennende høst i vente

Jeg gleder meg masse til å jobbe med flotte og dyktige kollegaer denne høsten, hvertfall i møte med alle de spennende tingene som skal foregå. Vi er allerede godt i gang med å forbedre Yesboss plattformen slik at tjenesten blir enklere og bedre for brukerne våre.
YESBOSS GRØNN LOGO hvit

Hei, mitt navn er May Elin og jeg har nettopp blitt ansatt som markedsføringsansvarlig her i Yesboss Norge. Dere har så vidt blitt kjent med meg gjennom bloggen tidligere, men likevel synes jeg det er passende med en ordentlig presentasjon. Som markedsføringsansvarlig i Yesboss vil jeg jobbe med kommunikasjon i våre kanaler og gi informasjon ut til dere, kundene våre. Det er nok hyggelig å vite at dere vil se mer av meg, derfor vil jeg benytte dette blogg innlegget til å presentere et spennende prosjekt vi har i vente. Samtidig som dere kanskje vil bli litt bedre kjent med meg.

Klar for en spennende høst!

Spennende høst med Yesboss

Jeg gleder meg masse til å jobbe med flotte og dyktige kollegaer denne høsten, hvertfall i møte med alle de spennende tingene som skal foregå. Vi er allerede godt i gang med å forbedre Yesboss plattformen slik at tjenesten blir enklere og bedre for brukerne våre. Senere denne høsten vil vi også delta aktivt på Oslo Innovation week, og reise på en Norges turne i oktober/november. Vi gleder oss masse!

Med mye nytt og spennende i møte, har jeg et siste prosjekt jeg gjerne vil lufte for dere. Jeg vil anta at læringskurven blir bratt i det vi legger ut på prosjektområder jeg har mindre erfaring med. Uavhengig av erfaring, går jeg inn med høy motivasjon og nysgjerrighet uten like. Jeg kan legge til et lite hint. Det inneholder mye prating og mikrofoner. I tillegg til dette skal både jeg og min kollega lære mye… Vi snakker selvfølgelig Podcast!

“JA SJEF!” – En B2B salg podcast.

I løpet av kort tid vil du ha muligheten til å høre meg og min kollega Kaja i bedriftens nye podcast “JA SJEF!”. Denne podcasten omhandler B2B salg, hvor vi skal forsøke å gi dere de beste tipsene innen feltet, lære og møte dyktige mennesker som kan fylle på kunnskapsbankene våre. I de siste ukene har vi arbeidet med å sette oss litt inn i hva vi ønsker å lære, samtidig hva mange der ute lurer på. Slik får vi besvart våre undrende spørsmål, og bli klokere fra de beste i feltet.

Vi har siden oppstart i August hatt workshops, og planlagt en kjøreplan for hvordan podcasten skal utforme seg utover høsten. Som relativt ferske innen podcast, har vi mye å sette oss inn i. Vi har derfor lest oss godt opp på alle tips og fremgangsmåter som er tilgjengelig der ute. Det gledes masse over å bevege seg litt inn i ukjent felt, og med en allerede etablert “podder” på laget, Richard, tror vi dette skal gå bra!

Jeg håper flere vil lytte, og at vi alle kan få læringskurven 90 grader bratt. Følg oss på sosiale medier for flere oppdateringer om Podcastet på @yesbossnorge.

Ønsker alle en fin uke!

Mvh

May Elin

Mer og lese fra oss i Yesboss?

Yesboss-slik funker det

Slik fungerer bonus

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Anbefalt til deg

Funny businesswoman going to work outdoor
Kunnskapsarbeider

Ny karrierevei?

Det nye året har ankommet og mange reflekterer kanskje over sin arbeidsituasjon og lønn. En gjennomgangstone er kanskje et ønske om økt fleksibilitet på arbeidstid, og kanskje en større grad av prestasjonslønn. Det har derfor vokst frem plattformer som lar deg spe på inntekten med ulike oppdrag. Yesboss er en plattform som matcher selskaper som har produkter og tjenester til salgs, med personer som har stort nettverk eller lyst til å selge.

Colleagues in industrial office building working at desk
Oppdragsgiver

Hva har firmabil, kantine og vask til felles?

På Yesboss plattformen kan næringsdrivende og bedrifter legge ut ulike salgsoppdrag av sine produkter og tjenester. Premisset for oppdraget er en beskrivelse av hva de ønsker å selge og til hvilken pris, men aller viktigst: Hva er de villig til å betale til en person som gjør et salg av deres produkt? Her er det mulig å avtale timeslønn, fastpris eller provisjon.

Back to top

Vi ønsker din tilbakemelding

Yesboss er et tidligfaseprodukt, derfor kan du være med å forme tjenesten ved å gi oss tilbakemeldinger.